Pe centura municipiului Rădăuţi

Un şofer oprit în trafic a fost găsit cu 11.000 de pachete de ţigări

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic un cetăţean român în maşina căruia se aflau aproximativ 11.000 pachete de ţigări provenite din magazine de tip duty-free. Ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. Şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Potrivit STPF Suceava, miercuri, 11 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Suceava au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 8:30, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, în zona de centură a localităţii Rădăuţi, un autoturism marca Mercedes – Benz, înmatriculat în România. La volan se afla un cetăţean în vârsta de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. S-a procedat la efectuarea unui controlul amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse după cutii cu încălţăminte, mai multe colete cu ţigări. Poliţiştii de frontieră au condus autoturismul şi pe şoferul acestuia la sediul instituţiei pentru continuarea verificărilor. În urma inventarierii coletelor, au rezultat 10.960 de pachete ţigări cu timbru duty-free, în valoare de aproximativ 129.000 de lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 20.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea la răspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI