Instruiri pentru cadre didactice şi asistenţi sociali oferite de specialiştii Centrului de Consiliere Antidrog Suceava

Săptămâna trecută, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava au susţinut activităţi de informare antidrog pentru cadrele didactice din unităţile de învăţământ şi asistenţi sociali din judeţul Suceava.

Astfel, peste 250 de asistenţi sociali, cadre didactice şi profesori coordonatori de proiecte şi programe, atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au beneficiat de sesiuni de informare şi instruire în domeniul prevenirii consumului de droguri, în vederea facilitării recunoaşterii semnelor consumului de substanţe în rândul tinerilor şi care să îi sprijine în abordarea problemelor asociate consumului de droguri.

În cadrul acestor activităţi, aspectele prezentate de specialiştii CPECA Suceava au vizat principalele categorii de substanţe şi efectele acestora, profilul persoanelor consumatoare de droguri, modalităţile de prevenire şi de asistenţă a consumului de droguri, dar şi gestionarea unor eventuale situaţii de consum în unităţile de învăţământ. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI