Lucian Harşovschi, nemulţumit de ritmul lucrărilor pe strada Fagului

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat, marţi, că lucrările pe strada Fagului din cartierul Burdujeni continuă, deşi ritmul acestora nu a fost unul alert, „aşa cum ne-am fi dorit”.

Viceprimarul a discutat cu reprezentanţii firmei care se ocupă de lucrare şi le-a reproşat că de mai bine de jumătate de an lucrează la acest obiectiv, arătând însă că – deşi e mai bine mai târziu decât deloc – le-a cerut termen ferm de finalizare.

„Până acum, a fost finalizat primul tronson al străzii şi se fac lucrările pregătitoare pentru următorul, pentru a se pune stratul suport” a spus Harşovschi.

El a mai arătat că strada Fagului a devenit una intens circulată, aceasta făcând legătura şi cu Aleea Dumbrăvii, acolo unde s-au construit multe case.

„În urma expertizei întocmite şi a studiilor realizate s-a constatat că, din punct de vedere al structurii rutiere existente, carosabilul prezenta o îmbrăcăminte asfaltică într-o stare avansată de degradare, acoperită în mare parte cu balast pentru acoperirea gropilor” a mai spus viceprimarul.

El a precizat că, după finalizarea lucrărilor, va fi o stradă cu trotuare pe ambele părţi, canalizare pluvială şi cale rutieră cu un nou covor asfaltic.

„Nu ne oprim aici, continuăm!” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI