Vicovu de Sus

O bunică şi-a denunţat nepotul că a furat hamuri

O femeie din Vicovu de Sus şi-a reclamat nepotul la poliţie că a venit la domiciliu cu bunuri provenite dintr-un furt.

Femeia a sunat sâmbătă dimineaţa la 112 şi a semnalat că nepotul a adus acasă hamuri furate.

Ea a declarat poliţiştilor că nepotul a adus acasă două hamuri pentru cal, iar nepotul a confirmat că acestea au fost furate…

Suspectul a declarat verbal faptul că hamurile au fost sustrase în noaptea de 6 spre 7 octombrie, în jurul orei 2:00, dintr-o anexă de la domiciliul unui bărbat din Vicovu de Sus. Apoi a adus hamurile la domiciliul bunicii sale, unde le-a ascuns într-o anexă a casei destinată creşterii animalelor, urmând să le vândă în zilele ce urmează.

 Bunurile au fost găsite de bunică, după care a sesizat imediat organele de poliţie şi, ulterior, pe proprietarul bunurilor furate.

Bunurile au fost ridicate şi înapoiate proprietarului. În cauză s-a înregistrat dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI