Un agricultor din Zvoriştea şi-a prins un picior în tocătorul de porumb

Un agricultor din Zvoriştea a ajuns la spital cu piciorul stâng strivit, după ce şi l-a prins în tocătorul de porumb.

Bărbatul efectua sâmbătă după-amiaza activităţi agricole în extravilanul satului Zvoriştea: toca porumb pentru „a face siloz” pentru hrana animalelor, cu un utilaj propriu.

La un moment dat, utilajul de tocare al porumbului s-a înfundat, motiv pentru care bărbatul, fără a-l scoate din funcţiune, a apăsat porumbul cu piciorul. În acel moment utilajul s-a deblocat şi i-a prins piciorul într-un val zimţat.

Un localnic aflat în apropiere a oprit utilajul şi a sunat la 112.

Echipajul de descarcerare sosit la faţa locului l-a extras pe agricultor din utilaj, acesta fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU a Spitalului Judeţean.

Bărbatul a fost diagnosticat preliminar cu „plagă strivită picior stâng prin comprimare în utilaj agricol”, rămânând internat.

Se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI