Un bărbat din Fântânele a fost rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de podeţ

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Fântânele, a fost rănit, luni după-amiază, într-un accident rutier.

Potrivit anchetei poliţiştilor, bărbatul a condus un motociclu Yamaha pe DC 89B în interiorul localităţii Slobozia, comuna Fântânele. Iar pe fondul vitezei excesive, el a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a căzut pe partea carosabilă şi, ulterior, a intrat în coliziune cu un cap de podeţ.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale, medicii stabilind diagnosticul „traumatism toracic”.

Din cauza stării în care se afla, motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilometru; ulterior, la Spitalul Judeţean Suceava, i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la un interval de o oră fiecare, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării din bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul nu figurează ca fiind înmatriculat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi, respectiv, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI