Rădăuţean, obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri de soţie după ce cei doi s-au certat în faţa unei săli de jocuri din oraş

Un rădăuţean este cercetat penal şi nu are voie să se apropie de soţia sa la mai puţin de 100 de metri după ce duminică acesta a ameninţat-o şi jignit-o în faţa unei săli de jocuri din oraş.

Poliţiştii din Rădăuţi au fost sesizaţi, duminică, prin plângere scrisă de o femeie din localitate că a fost ameninţată cu acte de violenţă de către soţul ei.

Poliţiştii au stabilit că duminică, în jurul orelor 11:00, femeia se afla în interiorul unei săli de jocuri din municipiul Rădăuţi situat pe strada Piaţa Unirii unde bea o cafea.

La un moment dat, a venit soţul acesteia, care avea o sticlă de alcool în mână şi i-a spus soţiei sale să plece acasă.

Femeia s-a conformat şi a părăsit localul. În faţa localului, conflictul a degenerat, iar bărbatul a început să-i adreseze soţiei sale cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, lucrătorii de poliţie au constatat că există un risc iminent, fapt pentru care au emis un ordin de protecţie provizoriu, începând cu data de 8.10.2023, ora 12:30 pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri de soţia sa şi domiciliul acesteia.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, cauza urmând a fi soluţionată procedural de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de Proximitate, cu autorul cercetat în libertate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI