Fundu Moldovei

Un bărbat a fost internat în spital după ce a fost lovit de vârful unui arbore aflat în cădere

Un bărbat din satul Colacu, din Fundu Moldovei, a fost internat în spital după ce a fost lovit de vârful unui arbore aflat în cădere.

Bărbatul a ajuns, duminică, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc acuzând dureri în zona toracică şi lombară, după ce sâmbătă a fost lovit de vârful unui arbore aflat în cădere în timpul unor lucrări forestiere.

Potrivit anchetei poliţiştilor, s-a stabilit că bărbatul a ajutat un localnic să efectueze lucrări de curăţare a unei suprafeţe de islaz, parţial împădurită, situată în afara fondului forestier.

Astfel, sâmbătă seara, în jurul orei 18:30, în timp ce bărbatul dobora un pin, a rupt vârful unui alt arbore, care, în cădere, l-a lovit pe acesta în zona cervicală şi toracică, la acel moment nefiind necesară acordarea de îngrijiri medicale.

Duminică dimineaţa, în condiţiile în care bărbatul acuza dureri în zona toracică şi cervicală, proprietarul terenului a solicitat prin 112 internarea acestuia la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a celor sesizate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămarea corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI