Un bărbat a murit la cules bureţi într-o pădure din zona Pasului Palma

Un bărbat din Siret a murit, duminică, când se afla la cules de bureţi într-o pădure de pe raza comunei Suceviţa.

Potrivit datelor din anchetă, duminică dimineaţa, bărbatul a mers împreună cu soţia sa şi cu o cumnată, în fondul forestier de pe raza comunei Suceviţa în zona „Pasul Palma”, pentru a culege ciuperci de pădure.

La un moment dat acesta s-a despărţit ce celelalte persoane, mergând de unul singur prin pădure, pentru a culege ciuperci, timp în care soţia şi cumnata s-au deplasat într-o altă locaţie din fondul forestier.

Ulterior, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla în pădure la cules de bureţi, un alt bărbat l-a găsit pe acesta mort, întins pe sol, şi a sesizat Poliţia.

Din discuţiile purtate cu membrii familiei a rezultat că bărbatul suferea de boli cardiace şi chiar în timpul zilei acuza dureri în zona pieptului.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi, unde urmează a se efectua necropsia de către medicul legist din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Rădăuţi şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI