Ruta de ocolire a podului de la Milişăuţi urmează să fie finalizată, iar podul să fie reabilitat

Prefectura Suceava a anunţat, luni, că podul de ocolire de la Milişăuţi este aproape realizat. „Constructorul a dat asigurări că în cel mai scurt timp se va finaliza şi amplasarea indicatoarelor rutiere şi a semafoarelor strict necesare asigurării unei circulaţii fluente şi în condiţii de siguranţă” a precizat sursa citată.

De menţionat este că prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat pentru data de 16 octombrie a.c., la amplasamentul podului rutier de pe DN 2H Milişăuţi – Rădăuţi (ce va fi închis în vederea montării grinzilor care vor asigura noua structură a acestuia) o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

„În contextul apropierii sezonului rece şi a menţinerii la valori ridicate a traficului greu spre punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, este imperios necesar ca lucrările de punere în siguranţă a podului de la Milişăuţi să nu mai sufere nici o amânare” mai menţionează Prefectura Suceava.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat săptămâna trecută că podul rutier de la Milişăuţi trebuie obligatoriu închis, întrucât s-a degradat şi pune în pericol siguranţa rutieră.

Potrivit contractului semnat pentru reabilitarea acestui pod, lucrările trebuiau finalizate încă de la începutul lunii iunie. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI