Potrivit preşedintelui CJ Gheorghe Flutur

Comuna Marginea, cu proiecte de 70 de milioane de euro, „va cunoaşte cea mai profundă dezvoltare”

> Este vorba despre apă, canal, gaze naturale, şcoli modernizate, drumuri şi poduri

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că în comuna Marginea se derulează în prezent proiecte de dezvoltare în valoare de 70 de milioane de euro.

„Când am spus că judeţul Suceava este un şantier, am socotit că trebuie să vă arăt lucruri concrete, iar astăzi vă arăt din comuna Marginea, una din cele mai mari şi mai frumoase comune din judeţul Suceava, condusă de tânărul primar Gheorghe Lazăr, că are proiecte în derulare de peste 70 milioane de euro. În jur de 50 milioane de euro este proiectul de apă şi canal aprobat din POIM. Acesta prevede o staţie de epurare care este în curs de executare şi 65 km de reţea apă canal pentru toată comuna Marginea” a spus preşedintele CJ Flutur.

El a menţionat că a fost pe şantierul lucrării de la proiectul finanţat prin programul Anghel Saligny, unde se face un pod de 106 m lungime peste pârâul Suceviţa, în valoare de 10 milioane de lei (două milioane de euro) şi unde fundaţiile podului, care are 6 deschideri, s-au turnat deja.

„Acesta va scoate din izolare circa 3.000 de locuitori din cartierul Satul Nou din Marginea” a precizat preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că este aproape finalizat un cămin cultural finanţat de Ministerul Dezvoltării, se lucrează la grădina de vară cu tribune pentru petrecerea timpului liber lângă sala de sport din Marginea, iar primăria are trei proiecte pentru modernizarea şcolilor din localitate, un proiect pentru modernizarea primăriei, un proiect pentru introducerea staţiilor de încărcare electrică a maşinilor şi proiecte pentru colectarea deşeurilor.

De asemenea, comuna Marginea are un proiect de aproape 10 milioane de euro pentru aducţiunea de gaz metan, iar în cel mult două luni de zile încep lucrările.

„Această localitate va cunoaşte cea mai profundă dezvoltare care înseamnă apă, canal, gaze naturale, şcoli modernizate, drumuri şi poduri construite, într-un cuvânt modernizare”, a concluzionat şeful administraţiei judeţene. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI