Departamentul de Stat:

Începe programul Diversity Visa DV-2025

Departamentul de Stat al SUA a anunţat că perioada de înregistrare în programul Diversity Visa DV-2025 a început ieri şi se încheie la 7 noiembrie 2023.

Potrivit unui comunicat transmis ieri AGERPRES, programul DV-2025 se desfăşoară exclusiv în format electronic, inclusiv înscrierea, şi nu se percepe nicio taxă de înscriere.

„Transmiteţi cererile de înregistrare pentru programul DV-2025 începând de miercuri, 4 octombrie, orele 19,00 (ora României) şi până marţi, 7 noiembrie, orele 19,00 (ora României). Nu se acceptă cereri în format pe hârtie. Cererile de înscriere în Programul DV-2025 se trimit electronic pe site-ul: dvprogram.state.gov . Nu se percepe nicio taxă de înscriere în programul Diversity Visa”, precizează sursa citată.

Legea permite trimiterea unei singure cereri de înscriere în numele unei persoane pe durata perioadei de înscriere, participanţii care trimit mai multe cereri fiind declaraţi ineligibili pentru acordarea unei vize de tip „Diversity Visa-DV”.

Începând cu data de 4 mai 2024, toţi participanţii din programul DV-2025, inclusiv cei care nu au fost selectaţi, vor avea posibilitatea să verifice electronic stadiul cererii lor de înscriere, prin opţiunea Entrant Status Check, de la adresa de internet: dvprogram.state.gov, dacă cererea lor a fost selecţionată.

Instrucţiunile complete ale Programului DV-2025 se găsesc pe pagina publică a Departamentului de Stat la usvisas.state.gov/dv/instructions.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI