La o pensiune din Fundu Moldovei

Un bărbat a fost încătuşat după ce reclamase că a fost lovit

> În cele din urmă, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc

 Un bărbat a fost încătuşat, luni dimineaţa, la o pensiune din Fundu Moldovei, după ce a devenit recalcitrant cu poliţiştii care anchetau reclamaţia pe care tocmai el o făcuse, respectiv că ar fi fost lovit.

Poliţia a fost sesizată luni, la ora 1:18, prin 112, de un bărbat de 40 de ani din comuna nemţeană Horia cum că, în timp ce se afla cazat la o pensiune din comuna Fundu Moldovei, a fost agresat fizic de o persoană.

La faţa locului, poliţiştii au vorbit cu apelantul care a relatat verbal că, în timp ce consuma băuturi alcoolice în curtea pensiunii, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu palma în zona tâmplei de un bărbat pe care nu-l cunoaşte şi despre care nu poate să ofere alte informaţii.

Apelantul nu prezenta leziuni, declarând („incoerent”) că nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar a insistat că doreşte să formuleze plângere prealabilă pentru că a fost victima unei agresiuni. Având în vedere ora târzie, în incinta pensiunii nu au fost identificate alte persoane care să ofere relaţii cu privire la cele întâmplate şi nici administratorul, pentru a se viziona înregistrările surprinse de sistemul de supraveghere video. Pe parcursul verificărilor, reclamantul a devenit recalcitrant, a provocat scandal şi a vociferat „fără motiv”, refuzând să coopereze cu poliţiştii, deşi i s-a solicitat în repetate rânduri să adopte un comportament decent. Întrucât „a continuat să manifeste tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool”, s-a procedat la încătuşarea bărbatului, la faţa locului fiind solicitat un echipaj de ambulanţă care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc (după ce i-au fost aduse la cunoştinţă, verbal, drepturile pe care le are în calitate de victimă a agresiunii… întrucât nu a fost posibilă audierea acestuia).

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „lovirea sau alte violenţe”. (N.B.)

Un comentariu

  1. Ioan-Cristian says:

    ZELDOX ☝️
    Scrie pe el🤣
    Renumitul dr Paziuc🧠💣🧠💣🧠💣
    O gramadă au murit care au intrat acolo🙈🙈🙈
    Le dă pastile de nu stiu cei cu ei😪
    Spui că sunt roboți 😡

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI