Tenis

David Arcip, câştigătorul Cupei „Orhideea” U10

La Piatra Neamţ s-a desfăşurat, în perioada 22-24 septembrie, Cupa „Orhideea” U10 la tenis de câmp, competiţie care a reunit în faza finală un număr de 13 copii cu vârste cuprinse între 8 şi11 ani, cu puncte în clasamentul Federaţiei Române de Tenis. Reprezentantul municipiului Fălticeni în această competiţie, dublul campion naţional şi campion internaţional la Nivelul Roşu în sezonul trecut, David Arcip, a debutat cu gânduri optimiste şi uşoare emoţii având în vedere că urma să dispute meciuri cu jucători mult mai experimentaţi la noua categorie de vârstă, Nivelul Verde (10 ani), respectiv cu favoriţii nr.1 şi nr. 3 ai turneului.

Aşa cum îl ştim pe David, un mic tenismen ambiţios, a reuşit cu paşi mărunţi calificarea în sferturi, semifinală şi apoi în finală învingându-i pe adversarii săi cu lovituri categorice, precise şi decisive. Finala s-a disputat luni, 24 octombrie, după trei zile de emoţii. Întâlnirea din finala competiţiei dintre David Arcip şi David Dandu din Piatra Neamţ a fost meciul cel mai spectaculos urmărit cu interes de cei prezenţi. Victoria i-a revenit fălticeneanului David Arcip care a câştigat meciul în două seturi. Cu aceste victorii David a reuşit să obţină primele puncte FRT la categoria U10.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI