Fălticeni

Accident grav pe trecerea de pietoni

Pe o trecere de pietoni de pe strada Sucevei, în zona centrală a municipiului Fălticeni, ieri, în jurul orei 12.20 s-a produs un grav accident rutier. Un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni a fost lovit de un autoturism, cu volan pe dreapta, condus de un bărbat din comuna Baia, care circula pe banda a doua, în timp ce, pe banda întâi, o autoutilitară a încetinit în apropierea trecerii, pentru a acorda prioritate pietonului. Victima a fost proiectată prin aer aproape 17 metri, dincolo de trecerea de pietoni şi a rămas întinsă pe carosabil timp de 3 – 4 minute, până când o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava a sosit la faţa locului şi a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni. Dar leziunile suferite de bărbat în zona capului au impus transferarea acestuia la Spitalul Judeţean Suceava.

Traficul rutier a fost oprit mai multe minute pe sensul de mers Fălticeni – Suceava, circulaţia în zona centrală fiind dirijată de poliţiştii locali.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI