A plonjat cu maşina în apele râului Suceava

Un şofer din judeţul nostru se poate considera foarte norocos după ce a reuşit să scape doar cu câteva răni uşoare plonjând cu autovehiculul direct în apele râului Suceava. Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază pe raza localităţii Milişăuţi, la câteva sute de metri de podul provizoriu realizat pentru circulaţia riveranilor până la reabilitarea podului rutier de pe DN 2H, care face legătura între Milişăuţi şi Rădăuţi.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că şoferul se deplasa pe un drum situat în apropierea albiei cu viteză ridicată, iar la un moment dat a ajuns într-o porţiune în care malul era surpat, acolo fiind afectată şi o bucată din drum. Situaţia a fost observată prea târziu de şofer pentru a mai putea reacţiona, iar, astfel, autovehiculul a fost scăpat de sub control şi s-a răsturnat în apele râului Suceava de la o înălţime de aproape 4 metri.

Din fericire, conducătorul auto a reuşit să iasă singur din maşină până la sosirea salvatorilor militari de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi la faţa locului. Ulterior, maşina a fost scoasă din râu cu ajutorul unor utilaje.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI