În zilele de 1 şi 2 septembrie, la Coşna

Festivalul Fructelor de Pădure

Primăria şi Consiliul Local al comunei Coşna organizează, în zilele de 1 şi 2 septembrie, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Fructelor de Pădure. Azi, 1 septembrie, vor avea loc diferite activităţi pentru copii, precum şi activităţi sportive, printre care se numără un campionate de fotbal, tenis, baschet, concurs de cros etc.

Duminică, de la ora 13, va avea loc deschiderea oficială a festivalului, în cadrul căreia vor fi premiate „cuplurile de aur”, dar şi „cele mai harnice gospodine”. Va urma un spectacol folcloric susţinut de Lucian Drăgan, Alex de la Orăştie, ansamblurile folclorice „Plaiurile Dornei”, „Poieniţa” din Poiana Stampei, „Coşnencuţa” din Coşna, „Plaiurile Pojorâtei” din Pojorâta. Vor mai evolua şi soliştii Dinu Robu, Ovidiu Furnea, Sorin Tănase, Dana Dăncilă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI