Atletism, Campionatele Naţionale de Marş

Şcoala suceveană de marş şi-a reconfirmat valoarea

Atleţii de la CSM Suceava au urcat în zece rânduri pe podiumul de premiere la Campionatele Naţionale de Marş – 10 kilometri pentru seniori, tineret şi juniori U20, ce au avut loc, recent, la Bucureşti.

Delegaţia condusă de antrenorii Cristina Casandra şi Radu Mihalescu a cucerit cinci medalii în probele individuale prin Ştefan Cimpoieş (argint la tineret şi juniori U20), Diana Angelescu (bronz la senioare) şi Alexandru Canceu (bronz la tineret).

CSM Suceava a obţinut alte cinci medalii în cursele pe echipe prin Ştefan Cimpoieş, Alexandru Canceu şi Emanuel Cozmici (aur la tineret şi bronz la seniori) şi Ştefania Horodnic, Bianca Pîrghie şi Corina Maloş (bronz la senioare şi argint la tineret şi junioare U20).

Un alt sucevean, Andrei Gafiţa, care se pregăteşte în continuare în oraşul natal, dar care concurează acum pentru clubul CSU Alba Iulia, a devenit vicecampion naţional de seniori în cadrul competiţiei de la Bucureşti.

De remarcat că, pentru Andrei Gafiţa (27 de ani), 2024 a fost al 14-lea an consecutiv cu prezenţă pe podium în competiţiile naţionale de marş.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI