Raluca Tuchlei, alături de Lucian Harşovschi:

Oraşul nostru are nevoie de noi perspective, dar şi de specialişti

> Lucian este persoana în care eu am încredere că poate genera modernizarea oraşului nostru

Raluca Tuchlei sau Dizzy, cum o cunosc majoritatea persoanelor, este o persoană care emană bucurie şi energie prin toţi porii.

Este omul care a reuşit să facă din pasiunea ei, cu profesionalism, o afacere de succes. Lucrează de 18 ani în domeniul serviciilor de frizerie şi ea este cea care a adus conceptul de BarberShop la Suceava.

„Am decis să mă implic direct şi să îmi ofer susţinerea, expertiza şi toată energia mea lui Lucian Harşovschi în această competiţie, pentru că am încredere că el va reuşi să facă lucruri bune pentru acest oraş. Lucian Harşovschi are curajul şi experienţa necesare să pună în mişcare acele motoare care să atragă fonduri europene, investiţii, parteneriate.

Până acum nu am mai făcut politică, dar m-am implicat în viaţa comunităţii prin diferite acţiuni. Am organizat evenimente caritabile, m-am implicat în diverse proiecte educaţionale şi târguri de adopţie de căţei. În fiecare an, din 2015, organizez alături de echipa mea proiectul meu de suflet, evenimentul caritabil «Noi Tundem, Tu Donezi», un eveniment devenit deja tradiţie, unde împreună cu echipa mea tundem pe baza unei donaţii, iar banii strânşi sunt direcţionaţi către diferite cazuri sociale.

Sunt antreprenor, am călătorit în toată lumea, sunt un om de echipă şi am ales să fac pasul în faţă într-un context provocator.

Lucian, sunt alături de tine şi hai să facem Suceava mai frumoasă!”

„Despre Dizzy, vreau să spun cu mândrie, chiar sunt mândru de decizia pe care am luat-o atunci când am ales-o în echipă, că am descoperit o persoană extrem de implicată şi muncitoare. Sunt ferm convins că se va implica 100% şi va pune suflet în toate proiectele pentru Suceava şi suceveni. Mulţumesc, Dizzy!”, a spus Lucian Harşovschi. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI