Gheorghe Flutur, la Broşteni, alături de primarul Alexandru Hurjui:

„Broşteni va avea primar liberal şi o dezvoltare pe măsură”

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi deputatul Angelica Fădor au participat, luni, la Broşteni, în sala Casei de Cultură, alături de aproape 300 de localnici, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal Alexandru Hurjui.

Primarul Alexandru Hurjui este foarte iubit de oamenii din Broşteni şi foarte apreciat, a spus preşedintele Flutur care a cerut locuitorilor din Broşteni să îl voteze pe primarul Hurjui pentru faptele sale, pentru proiectele făcute.

„Broşteniul s-a schimbat la faţă, are apă-canal, are drumuri bune, are şcoli modernizate. Chiar azi a semnat un proiect pentru modernizarea a 14 km de drumuri din oraş, prin Programul «Anghel Saligny», iar viitoarele proiecte sunt legate de Broşteni la autostradă”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Preşedintele Flutur a vorbit despre Autostrada Unirii Iaşi – Târgu Mureş, de faptul că Broşteni este la 30 km de aceasta şi a sugerat primarului să revizuiască PUZ-ul oraşului, să caute locuri pentru investitori, cu prioritate pentru localnici, dar şi locuri pentru zone de agrement.

El a văzut că primăria are pregătite proiecte pentru amenajarea falezei Bistriţei, pentru realizarea de locuri de panoramă pentru a pune în valoare peisajul, pentru modernizarea drumului pe Neagra Broşteniului spre Dârmoxa.

„Cel mai important factor este calitatea oamenilor şi avem exemplu echipa de consilieri, mulţi dintre ei oameni de afaceri, care reprezintă toate zonele oraşului şi categoriile sociale”. „Sunt optimist”, a încheiat Flutur. „Broşteni va avea primar liberal şi o dezvoltare pe măsură” a spus Gheorghe Flutur. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI