Nataţie, Cupa Flykick

AS Bucovina, triumfătoare la Baia Mare

> Tinerii sportivi au câştigat numeroase medalii

Clubul AS Bucovina din Gura Humorului a înregistrat un succes remarcabil la Cupa Flykick, competiţie desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, la Baia Mare. Deşi au fost reprezentaţi de un număr restrâns de sportivi, doar nouă copii, aceştia au reuşit să obţină un număr impresionant de medalii.

Performanţele deosebite ale sportivilor AS Bucovina se pot rezuma astfel: Pana Rebeca (8 ani) a urcat de cinci ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi o medalie de argint. Cioltan Adele (8 ani) a obţinut o medalie de aur, două medalii de argint şi una de bronz. Şoimaru Atila Bogdan (11 ani) s/a întors acasă cu o medalie de aur, patru medalii de argint şi două medalii de bronz. Sindilar Călin (8 ani) a câştigat o medalie de bronz.

Aceşti tineri sportivi au demonstrat nu doar talent şi dedicare, ci şi un spirit competitiv exemplar, reuşind să se impună în faţa unei concurenţe puternice.

Antrenorii şi părinţii copiilor sunt extrem de mândri de realizările lor, subliniind importanţa muncii şi disciplinei în atingerea acestor rezultate. Succesul obţinut la Baia Mare nu doar că evidenţiază talentul sportivilor, dar şi calitatea pregătirii oferite de AS Bucovina.

Rezultatele obţinute la Cupa Flykick sunt o dovadă a potenţialului enorm al acestor tineri sportivi, care cu siguranţă vor continua să aducă performanţe remarcabile şi în viitor. AS Bucovina îşi reafirmă angajamentul de a susţine şi dezvolta talentele locale, contribuind astfel la promovarea sportului în rândul tinerilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI