Gheorghe Şoldan, la Pătrăuţi, unde un tânăr primar a modernizat comuna:

Este esenţial să facem un parteneriat real între primării şi administraţia judeţeană

> Demersul, absolut necesar pentru a demara un program de dezvoltare a fiecărei localităţi

 Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Şoldan, a transmis, în cadrul unei întâlniri electorale la Pătrăuţi, că locuitorii au avut încredere într-un tânăr şi acesta le-a modernizat comuna.

„Reţele de apă, canalizare şi gaz, staţie de epurare, unităţi de învăţământ la standarde europene, drumuri asfaltate, dispensar modernizat, iluminat public, teren şi sală de sport, alei pietonale, sistem de supraveghere video. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele care au transformat comuna Pătrăuţi în ultimii opt ani, de când locuitorii şi-au ales un tânăr ambiţios în funcţia de primar”, a spus Şoldan.

El a amintit că Adrian Isepciuc este primarul care, în 2016, promitea că va face toate aceste proiecte, iar mulţi îi spuneau că e imposibil, dar sâmbătă, 25 mai, la întâlnirea de la Căminul Cultural din Pătrăuţi cu locuitorii comunei, când primarul le-a spus că vrea să facă din Pătrăuţi, în mandatul următor, una dintre cele mai dezvoltate comune din judeţ, nimeni nu l-a mai privit cu scepticism.

Potrivit lui, faptele au vorbit deja pentru Adrian Isepciuc demonstrând că poate realiza proiecte mari pentru comunitatea lui.

„Mai sunt multe de făcut la Pătrăuţi: de la continuarea modernizării infrastructurii rutiere, care va începe cât de curând, la extinderea reţelelor de apă şi canalizare, dar şi la reţeaua de gaze naturale care va acoperi toată comuna. Pentru aceste proiecte, cel mai greu pas – obţinerea finanţărilor – a fost deja făcut”, a spus Şoldan.

Candidatul PSD a subliniat, la fel ca Adrian Isepciuc, în discursul lui, celor prezenţi, despre importanţa echipei primarului în realizarea proiectelor mari pentru dezvoltarea unei localităţi, atât echipa de pe plan local, dar şi cea de pe plan judeţean.

„Am discutat, de asemenea, despre programul nostru de dezvoltare a judeţului şi le-am cerut locuitorilor din Pătrăuţi sprijinul lor pe 9 iunie pentru a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Este esenţial să facem un parteneriat real între primării şi administraţia judeţeană, pentru a demara un program de dezvoltare a fiecărei localităţi. Să luăm modelul administraţiilor performante din judeţ, cum este cel de la Pătrăuţi, să îl multiplicăm şi să lucrăm împreună pentru dezvoltarea judeţului nostru”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI