Dănuţ Matei, ofiţer-inginer autovehicule rutiere, alături de Lucian Harşovschi

> Cred că este o persoană dedicată, iar realizările lui de până acum îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru funcţia de primar

Matei Dănuţ este ofiţer-inginer – specialitatea autovehicule rutiere, absolvent al Academiei Tehnice Militare din anul 1992, iar pe parcursul timpului a completat pregătirea profesională astfel: un curs post universitar de trei semestre în cadrul ATM (specialitatea resurse umane şi conducere ingineri – un curs acreditat de Ministerul Educaţiei) şi două programe de masterat, fiecare având un format din trei semestre (unul în domeniul „Siguranţei şi controlului circulaţiei rutiere” şi unul în domeniul „Cercetării penale”), doi ani de doctorat la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

„Pe tot parcursul activităţii mele, în cei 34 ani de experienţă, 26 au fost în domeniul conducerii/îndrumării activităţilor rutiere de întreţinere, exploatare, achiziţii şi reparaţii a autovehiculelor rutiere. Toate aceste realizări însuşite, printr-o muncă asiduă, cu devotament, dăruire, patriotism şi rezultate pozitive, pot spune că au conturat personalitatea mea până în prezent, respectiv: spirit de iniţiativă şi colaborare cu parteneri sociali şi structurile ierarhic liniare; însuşirea unei gândiri analitice şi conceptuale; manifestarea responsabilităţii în activitatea desfăşurată.

Datorită caracteristicilor prezentate mai sus pot spune că sunt un perfecţionist şi nu îmi place să fac lucrurile de mântuială şi ţin la detalii.

Astfel am căutat să atrag lângă mine, pe cât posibil, oamenii inteligenţi, care au ceva de spus, şi care şi-au creat o carieră proprie prin studiu şi realizări (cu fapte şi nu doar vorbe).

Îl susţin pe Lucian Harşovschi întrucât cred că este o persoană dedicată, iar realizările lui de până acum îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru funcţia de primar” a spus Dănuţ Matei.

Lucian Harşovschi a transmis că, „împreună cu Dănuţ, cu întreaga echipă şi cu sucevenii, alegem viitorul pe 9 iunie!”

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI