Un bărbat din Baia, dat dispărut, a fost găsit mort sub ATV-ul cu care circula

 Un bărbat de 71 de ani, din Baia, care a plecat sâmbătă la prânz de acasă cu ATV-ul, a fost găsit mort, duminică, într-o pădure de pe raza comunei.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, duminică, la ora 11:12, Poliţia Fălticeni a fost sesizată prin 112 de o femeie despre faptul că tatăl său în vârstă de 71 de ani a plecat de acasă sâmbătă, la ora 12:00, cu ATV-ul, în pădurea de pe raza localităţii Bogata, din comuna Baia, în zona cabanei Jerna, pentru a-şi căuta bovinele pierdute cu două zile în urmă. Şi că nu a mai revenit la domiciliu, nici nu răspunde la telefonul mobil.

În acest caz s-a dispus darea în urmărire a bărbatului.

În urma căutărilor efectuate, bărbatul a fost găsit decedat în pădurea administrată de Ocolul Silvic Privat Başotă, pe raza satului Baia, în zona cunoscută popular „Coasta Băii”.

La momentul găsirii acestuia, ATV-ul era răsturnat, iar persoana decedată se afla sub el… (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI