Se lucrează pe Saturn, se va reabilita şi Venus

Lucian Harşovschi, viceprimar al Sucevei, a inspectat lucrările care se execută pe Aleea Saturn, unde a solicitat constructorului să nu mai abandoneze lucrările cum a procedat anul trecut.

„Aleea Saturn aţi început-o anul trecut şi aţi dispărut. Anul acesta sper să nu se mai întâmple aşa” a spus viceprimarul.

Constructorul l-a asigurat că are 7 muncitori care vor lucra doar în zona respectivă.

Viceprimarul a spus că vrea să fie anunţat despre orice schimbare în ceea ce priveşte sigurarea de forţă de muncă.

„Nu mai vreau să păţesc ceea ce am păţit anul trecut, când aţi luat oamenii şi i-aţi dus la alte lucrări” a subliniat Harşovschi.

Lucian Harşovschi a arătat că lucrările din zonă cuprind aleile, accesul la scările de bloc, parcările de reşedinţă, dar şi spaţiile verzi.

De asemenea, se va reabilita şi strada Venus, iar astfel se va realiza legătura cu str. Universităţii, refăcută în totalitate.

„Anul trecut, constructorul a mutat echipele la alte lucrări, motiv pentru care s-a amânat finalizarea acestei străzi. Acum însă avem un nou contract, cu sancţiuni dacă se va repeta situaţia de anul trecut” a mai spus viceprimarul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI