Şeful Statului Major al Forţelor Terestre, în vizită la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”

În ziua de 13 februarie, şeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-locotenent Ciprian Marin, a efectuat o vizită la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

Cu acest prilej, conducerea colegiului a prezentat şefului Statului Major al Forţelor Terestre misiunea instituţiei, realizările şi obiectivele propuse pentru perioada următoare, precum şi facilităţile puse la dispoziţia elevilor în procesul de formare. De asemenea, i-au fost prezentate spaţiile unde elevii militari câmpulungeni îşi desfăşoară activitatea de învăţământ, cele de cazare şi de servit masa.

În cadrul vizitei, generalul-locotenent Ciprian Marin s-a întâlnit şi cu elevii colegiului, pe care i-a felicitat pentru alegerea făcută, aceea a studia într-o unitate militară de învăţământ. De asemenea, a sfătuit elevii să depună toate eforturile pentru a-şi atinge obiectivele, asigurându-i totodată de sprijinul şi susţinerea sa în procesul educaţional. (FRANCESCA ŞINDILAR; Foto: LAURENŢIU SBIERA)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI