Primarul Gheorghe Fron a obţinut finanţare şi pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii

După ce săptămâna trecută semna la Bucureşti contractul pentru reţeaua inteligentă de distribuţie a gazelor naturale la Cornu Luncii, primarul Gheorghe Fron a revenit ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pentru a semna un nou contract pentru comuna sa, pentru care a primit o finanţare de 14 milioane de lei, după cum ne-a informat deputatul PSD Gheorghe Şoldan într-un comunicat de presă.

Deputatul a menţionat că obiectivul contractului vizează extinderea sistemului de alimentare cu apă în satele Brăieşti, Băişeşti, Cornu Luncii şi Sasca Nouă, iar finanţarea a fost acordată prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Ni s-a spus că documentul semnat ieri vine după ce, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Gheorghe Fron obţinea o altă finanţare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă, de data aceasta pentru alte trei sate din Cornu Luncii (Păiseni, Sasca Mare şi Şinca).

„Aşa cum am făcut-o de fiecare dată, atât eu, cât şi ceilalţi colegi parlamentari ai PSD Suceava, am fost alături de dl primar Fron şi l-am sprijinit în proiectele dumnealui pentru comunitatea din Cornu Luncii. Un primar implicat, pentru care faptele vorbesc” a precizat Gheorghe Şoldan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI