Jennifer Lopez a lansat filmul „This Is Me… Now: A Love Story” alături de soţul ei, Ben Affleck

Jennifer Lopez îşi explorează experienţele legate de dragoste şi relaţii în noul ei film, „This Is Me…Now: A Love Story”, care a avut premiera la Hollywood marţi seară. Cu această ocazie, vedeta americană a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, actorul şi regizorul Ben Affleck, informează Reuters.

Filmul muzical, care coincide cu lansarea noului album al lui Jennifer Lopez, intitulat „This is Me…Now”, aprofundează viaţa ei amoroasă şi natura relaţiilor, inclusiv cu ea însăşi, prin intermediul personajelor din această peliculă dramatică al cărei scenariu a fost scris tot de artistă.

Actriţă şi cântăreaţă, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a fost căsătorită de patru ori. S-a logodit prima dată cu Ben Affleck în 2002, un eveniment care a inspirat-o să lanseze albumul de mare succes „This is Me…Then”, însă nunta a fost anulată în 2003, iar cuplul s-a despărţit câteva luni mai târziu. În 2021, cei doi artişti au decis să înceapă din nou o relaţie şi s-au căsătorit în cele din urmă în iulie 2022.

Acest film cu o durată de 65 de minute, regizat de Dave Meyers, conţine pe coloana lui sonoră unele dintre cele 13 piese de pe cel de-al nouălea album de studio al vedetei americane, inclusiv cântecele „Mad In Love” şi „Dear Ben Part II”.

Alături de Jennifer Lopez, care interpretează personajul denumit „artista”, alte roluri din acest film sunt jucate de actriţele Sofia Vergara, Keke Palmer, rapperul Post Malone şi actorul Ben Affleck.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI