În vederea construirii parcării supraterane

55 de suceveni vor primi între 2.000 şi 7.000 de euro pentru garajele demolate

> „Cei în cauză îşi vor putea ridica banii de la CEC Bank, unde sunt în cont” a declarat primarul Ion Lungu

59 de garaje urmează a fi expropriate pe strada Ştefan Tomşa, pe suprafaţa pe care va fi ridicată viitoarea parcare supraterană a Sucevei, anunţă primarul Ion Lungu.

Edilul-şef informează că, până în momentul de faţă, au fost depuse 46 de cereri pentru acordarea de despăgubiri. Îndreptăţiţi a fi despăgubiţi sunt 55 de deţinători, „unii dintre aceştia având mai multe garaje”.

Comisia de specialitate din cadrul executivului municipal va mai primi cereri până pe 25 septembrie, ulterior urmând a se trece la demolarea garajelor.

„Aşteptăm şi pe ceilalţi 9 deţinători, iar pe 20 şi 21 septembrie ne vom întâlni cu toţi cei care şi-au dat acordul. Vom semna procesele-verbale pentru despăgubiri, după care cei în cauză îşi vor putea ridica banii de la CEC Bank, unde sunt în cont. În cazul celor care nu au venit până acum, comisia lucrează şi în perioada 15-25 septembrie” a subliniat Ion Lungu.

Evaluarea garajelor a fost făcută de firma aflată sub contract cu Primăria Suceava, deţinătorii expropriaţi putând primi, în funcţie de mărimea imobilului, între 2.000 şi 7.000 de euro. În acest scop, în contul special de la CEC, este disponibil un total de 1,5 milioane de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI