Potrivit edilului-şef sucevean

Sala de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 10 a fost finalizată într-un timp record

> În această toamnă, la dispoziţia elevilor va fi pusă la o sală de sport modernă” a declarat Ion Lungu, primarul Sucevei

Sala de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 10 din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a fost ridicată.

Primarul Ion Lungu a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că la această dată se lucrează la faţadă, la finisaje şi la introducerea reţelelor interioare. Potrivit lui, obiectivul a fost construit „într-un timp record de 5 luni de zile”, licitaţia fiind câştigată de firma Simion Construct din Botoşani, care – subliniază şeful municipalităţii –, „merită toate felicitările”.

Ion Lungu a ţinut să mai arate că a demarat procedura de achiziţie a dotărilor aferente sălii de sport, acestea urmând a fi efectuate cât mai rapid.

Investiţia urmează să se încheie în această toamnă, astfel că la dispoziţia elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 10 va fi pusă o sală de sport modernă.

„Noi am asigurat bani de la primărie şi pentru dotări, licitaţia fiind în curs. Eu zic că este un lucru foarte bun, al unui constructor model, care a lucrat foarte bine şi repede la acest obiectiv” a punctat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI