La Bursa din Suceava

30 de angajatori oferă peste 400 de locuri de muncă vacante

> Candidaţii fără calificare se vor putea angaja ca ambalator, îngrijitor spaţii hoteliere, manipulant, muncitor necalificat în construcţii, ajutor de ospătar sau lucrător în bucătărie

 Începând cu ora 10:00, astăzi, Bursa generală a locurilor de muncă de la Iulius Mall Suceava este deschisă pentru toate persoanelor interesate, fără limite de vârstă sau de nivel de studii, a transmis Anca Doina Capverde, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Potrivit acesteia, tot de la ora 10.00, solicitanţii pot lua parte la bursa de la sediul local din Fălticeni, la Centrul de Educaţie Incluzivă Sfântul Andrei din Gura Humorului, la Casa Culturii din Vatra Dornei, cât şi la cea de la Casa Germană din Rădăuţi (de la ora 9:00).

Bursa din Suceava oferă un spaţiu pentru interviuri cu angajatorii, alături de materialele promoţionale ale firmelor participante, precum şi un spaţiu cu standurile informative şi de suport pentru tinerii NEETs, cursurile de formare profesională, economie socială, pentru Direcţia Generală Anticorupţie, EURES, refugiaţii din Ucraina, standul persoane cu dizabilitaţi, romi, şi promovarea uceniciei la locul de muncă.

Anca Doina Capverde anunţă că la Suceava sunt peste 30 de angajatori interesaţi să recruteze personal la interviurile de la bursă, iar locurile vacante înregistrate au trecut de 400. Candidaţii cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile de maistru în industrializarea lemnului, electrician, şofer, tehnician sisteme de supraveghere video, tehnician mecanic, contabil, electrician, electromecanic, macaragiu, stivuitorist, mecanic auto, instalator, recepționer, ospătar, bucătar, patiser, brutar, cofetar, lucrător comercial, agent asigurare, confecţioner, operator la maşini cu comanda numerică, morar. Cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment sunt construcţiile, alimentaţia publică, restaurante şi celelalte domenii specifice HoReCa.

Candidaţii cu nivel superior de studii pot opta pentru posturi de inginer, designer grafică, designer mobilă, specialist resurse umane, asistent manager, economist, analist vânzări şi analist achiziţii. Cele mai ofertate domenii pentru acest nivel de studii sunt construcţiile, fabricarea de mobilă, fabricarea hârtiei şi a cartonului ondulat. Candidaţii care nu au nicio calificare se vor putea angaja ca ambalator, îngrijitor spaţii hoteliere, manipulant, muncitor necalificat în construcţii, ajutor ospătar, lucrător în bucătărie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI