Bucovina Dog Show 2023

 În perioada 6 – 7 mai 2023, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava, a avut loc „cel mai mare eveniment chinologic din zona de nord-est a României, din această perioadă a anului”.

Expoziţia Chinologică Internaţională Bucovina Dog Show 2023, organizată de Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Royal Canin, aflăm că a adunat în parcarea centrului comercial sute de câini de rasă din ţară şi de peste hotare, precum şi mii de spectatori dornici să admire minunatul spectacol canin de la ringuri.

Evenimentul s-a desfăşurat pe parcursul a două zile. În prima zi au avut loc două competiţii: expoziţia chinologică naţională cu atribuirea titlului naţional CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat) şi expoziţia chinologică internaţională cu atribuirea titlului internaţional CACIB (Certificat de Aptitudini pentru Campionat Internaţional de Frumuseţe). A doua zi, evenimentul a continuat cu o nouă expoziţie CACIB. Competiţiile au fost jurizate de cinci arbitri chinologi internaţionali.

Pe parcursul celor două zile de concurs au fost arbitrate peste 600 de exemplare canine din 62 de rase omologate definitiv de Federaţia Chinologică Internaţională şi o rasă nerecunoscută de Federaţia Chinologică Internaţională, American Toy Fox Terrier. Exemplarele canine înscrise în expoziţiile de la Suceava au provenit din România, Ucraina, Turcia, Polonia, Germania, Republica Moldova şi Muntenegru.

Evenimentul s-a încheiat cu desemnarea titlului onorific „Supreme Best In Show” – cel mai frumos exemplar al expoziţiei chinologice de la Suceava. Pentru acest titlu au concurat câştigătorii celor 3 competiţii. În acest an, American Cocker Spaniel a fost desemnat cel mai frumos exemplar canin al expoziţiei chinologice.

„Devenit tradiţie, Bucovina Dog Show este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. An de an, Expoziţia Chinologică Internaţională atrage în parcarea centrului comercial mii de spectatori dornici să admire şi să afle cât mai multe despre exemplarele canine care defilează în ringuri sub privirile curioase ale spectatorilor de toate vârstele” ne-au informat organizatorii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI