Liderul aleşilor locali ai partidului, Marian Andronache

Ţinta principală a PMP este revenirea în Parlament

> Suntem al treilea partid la nivel naţional ca număr de aleşi locali, afirmă preşedintele Organizaţiei PMP Suceava

Preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PMP, Marian Andronache, preşedinte al Organizaţiei PMP Suceava, a anunţat la Slănic Moldova, unde formaţiunea politică s-a reunit sâmbătă în formulă de Colegiu Naţional şi Consiliu Executiv Naţional al Ligii Aleşilor Locali, că principalul obiectiv al partidului este revenirea în Parlament.

„Este prima şedinţă reunită din 2023, an pe care l-am început împreună, cu convingerea că avem responsabilitatea faţă de oamenii care ne-au susţinut în alegeri să rămânem uniţi şi să le oferim o alternativă viabilă, credibilă, de dreapta, care, de altfel, este şi singura existentă” a spus Marian Andronache.

El a precizat că Liga Aleşilor Locali a devenit o structură funcţională care, în cel mai scurt timp posibil, va deveni motorul de dezvoltare al PMP.

„Celor care uită sau minimalizează intenţionat PMP, le aduc aminte de faptul că noi suntem al treilea partid la nivel naţional ca număr de membri. Cei peste 2.200 de aleşi locali reprezintă fundaţia PMP. Sunt oameni muncitori, determinaţi, baza unei opţiuni solide, de dreapta, care va reda românilor încrederea că viitorul poate fi mai bun” a declarat Marian Andronache.

liderul Ligii Aleşilor Local din PMP a subliniat că formaţiunea are membri hotărâţi să demonstreze că locul partidului este în Parlament, iar experienţa de până acum a demonstrat că legile făcute de parlamentarii PMP sunt făcute pentru români şi în beneficiul lor.

„Ne sunt sursă de energie convingerile noastre: credinţă, democraţie, familie, reconstrucţie, unitate” a concluzionat Marian Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: