Randament maxim al Bucovina Rădăuţi în meciurile amicale

După ce s-a impus în faţa a doi adversari cu nume, este vorba de Politehnica Iaşi şi FC Botoşani, echipa Bucovina Rădăuţi a câştigat şi cel de-al treilea amical al iernii.

Rădăuţenii au dispus clar, cu 6-0, de formaţia de Liga a IV-a Juniorul Suceava, partida disputându-se pe teren neutru, pe noul stadion cu gazon sintetic din comuna botoşăneană Pomârla. Golurile învingătorilor au fost marcate de Aftanache (2), Stoian, Şvichi, Coroamă şi Bălan.

Bucovina Rădăuţi a evoluat în alcătuirea: Butnariu – Şpac, Dumitraş, Florescu, R. Cimbru, Săhlean, Ungurianu, Aftanache, Popovici, Coroamă, Stoian. Au mai intrat: Udeanu, Gheorghiţă, Plămadă, Şvichi, Baciu, Irimescu, Coajă, Derevlean Stroe, Bălan.

Gruparea rădăuţeană mai are perfectate în această iarnă meciuri de verificare cu Gloria Bistriţa (2 februarie) şi Foresta Suceava (4 martie).

După disputarea a 15 etape din sezonul regulat, Bucovina ocupă poziţia secundă în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a. În primul meci de campionat din 2023, pe 11 martie, formaţia rădăuţeană va evolua pe teren propriu, împotriva celei de-a treia clasate, CSM Bacău.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI