Atletism

Performanţe remarcabile la început de an ale sportivilor de la CSM Dorna Vatra Dornei

Chiar la începutul acestui an, sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei au participat la un interesant concurs atletic la Bratislava, în Slovacia. Sportivii Claudia Ionela Costiuc şi Alexandru Prâsneac au urcat pe podiumul de premiere al Meetingului Internaţional de Atletism Indoor Ellan din Bratislava, în Slovacia. Ambii tineri atleţi, care au dublă legitimare şi la CSM Bucureşti, au obţinut medalia de bronz în probele de 800 m. Un alt sportiv de la CSM Dorna Vatra Dornei, Kore Robert-Petru, a obţinut locul 6, tot în proba de 800 m.

„Sunt încântat de evoluţia sportivilor mei, care, după un cantonament greu la Băile Felix, au reacţionat frumos la primul concurs indoor al anului. Programasem o altă competiţie, pe 4 februarie, în Belgia, dar am renunţat şi am mers în Slovacia şi a fost bine. Pentru noi este extrem de important să pregătim cât mai bine Campionatul Naţional Indoor de Seniori şi Tineret. Aş vrea să mulţumesc celor din conducerea CSM Dorna Vatra Dornei şi CSM Bucureşti, cât şi sponsorului Apa Bucovina pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI