Un bloc de locuinţe „cu regim mare de înălţime” ar urma să fie construit vizavi de Primăria Suceava

Primăria Municipiului Suceava a anunţat, joi, despre intenţia de elaborare a unui plan urbanistic zonal (PUZ) pentru construirea unei clădiri „cu regim mare de înălţime” cuprinzând spaţii de locuit, spaţii comerciale, spaţii pentru prestări servicii, spaţii pentru birouri, locuri de parcare subterane şi supraterane, sistematizare verticală, racorduri/branşamente, pe teren proprietate privată în suprafaţă de 1.165 mp, imobil situat în intravilanul municipiului Suceava, pe str. Alexandru cel Bun, vizavi de sediul municipalităţii.

Persoanele interesate sunt invitate să transmită observaţii şi propuneri privind intenţia de elaborare a respectivului PUZ. Primăria Suceava menţionează că observaţiile şi propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerinţelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate şi vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: