Atletism

Sportivii câmpulungeni au început cu dreptul acest an

De curând, la Bacău, a avut loc a 38-a ediţie a Cupei Bistriţei la atletism, competiţie desfăşurată în sală. Sportivii de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au avut o comportare deosebită reuşind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Antonia Bodnariuc a fost performera delegaţiei sucevene reuşind să câştige proba feminină de 800 de metri. Pe poziţia secundă s-a clasat Cosmin Nisioiu în proba de 1.500 de metri, Talida Sfarghiu situându-se pe locul trei în proba de 400 de metri.

„Sunt mulţumită de rezultatele obţinute în acest început de an. Se dovedeşte faptul că s-a muncit bine şi că este potenţial. Pe lângă sportivii care au cucerit medalii şi mezinii grupei, Darius Cehreni, Delia Chiriţă, Sabrina Ivorciuc şi Ana Cârstiuc, au avut rezultate remarcabile în probele de 400, 800, 1.500 şi 3.000 de metri, ţinând cont că aceasta a fost prima competiţie din an şi a fost destinată seniorilor.

Ţin să mulţumesc Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliului local şi firmelor «La Papa Bun» şi Goldnutrition Romania pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenoarea Erzilia Ţâmpău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: