Final de an

Canotorii au dominat topul celor mai buni sportivi ai CSM Suceava

CSM Suceava a realizat topul celor mai buni sportivi ai anului 2022, top care scoate din nou în evidenţă secţia de canotaj a clubului.

Astfel, cel mai bun sportiv al clubului din Areni a fost desemnat a fi canotoarea Andreea Todirică (foto – prima din dreapta), care a devenit în acest an campioană europeană şi mondială de juniori cu echipajul de patru vâsle feminin al României.

Podiumul clasamentului întocmit de conducerea CSM Suceava a fost completat de alţi trei canotori, este vorba de Narcisa Florentina Negură, Cosmin Pleşescu şi Denisa Ailincăi.

Pe următoarele poziţii s-au clasat în ordine: Antonel Avăcăriţei (canotaj), Mădălina Amăistroaie (tir cu arcul), Bogdan Moaleş (canotaj), Gabriela Tivodariu (canotaj), Marian Guia (canotaj), Andrei Ciornei (canotaj), Talida Sfârghiu (atletism), Andrei Dănilă (tir cu arcul), Adrian Agache (lupte greco-romane), Andrei Gafiţa (atletism), Codruţ Ştefanache (lupte greco-romane), Diana Angelescu (atletism) şi Mădălina Sârbu (atletism).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI