De Moş Nicolae

O familie ce are cvadrupleţi, din satul Sfântul Ilie, vizitată de preşedintele CJ Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, au vizitat, ieri, de Moş Nicolae, familia Balan, o familie ce are cvadrupleţi, din satul Sfântul Ilie, comuna Şcheia. Aceştia au adus daruri, dulciuri şi haine pentru copiii care, în luna martie a anului viitor vor împlini 2 ani.

Pe lângă cadouri s-a discutat şi posibilitatea de a-i ajuta în găsirea unei locuinţe mai mari, deoarece acum familia locuieşte într-un apartament mic din Sfântul Ilie, cu doar două camere.

„Am vrut sa aduc un zâmbet pe chipul acestor minunaţi copilaşi, patru băieţi frumoşi, a căror mamă provine din Mănăstirea Humorului şi cu tatăl din Siminicea. La mulţi ani tuturor copilaşilor din România şi din întreaga lume cu ocazia Sfântului Nicolae” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: