Campanie umanitară în sprijinul persoanelor afectate în urma exploziei

> Campania a fost lansată de Prefectura Suceava împreună cu Crucea Roşie şi ISU Suceava

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava, împreună cu Societatea Naţională de Cruce Roşie – filiala Suceava şi Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au anunţat că iniţiază o campanie umanitară în sprijinul persoanelor care au fost evacuate din locuinţele afectate de explozia produsă în imobilul situat în municipiul Suceava, strada Rarău nr. 4.

Astfel, potrivit unei informări, persoanele fizice/juridice care doresc să contribuie cu sume de bani, o pot face prin depunerea în contul RO71RNCB0234020411980012, deschis de Crucea Roşie Filiala Suceava (contact: 0722342867, email: [email protected]) la Banca Comercială Română.

Persoanele fizice/juridice care doresc să contribuie cu donaţii în produse (elemente de mobilier, electrocasnice de uz zilnic, îmbrăcăminte, încălţăminte etc.) se vor adresa ISU Suceava, contact: 0758232029, email: [email protected]

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că va dona bani în cadrul acestei campanii umanitare pentru a veni în sprijinul familiilor afectate de explozie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: