Sediul Serviciului Paşapoarte din Suceava va fi reabilitat prin PNRR

> Prefectul Alexandru Moldovan: După finalizare, va fi un sediu care va oferi condiţii moderne şi decente atât pentru cetăţeni, cât şi pentru salariaţi

Proiectul „Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Suceava”, promovat de Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) Componenta C5 – Valul renovării, Axa 2  – Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri publice, Operaţiunea B.1 – Renovarea integrată (consolidare seismică şi renovare energetică moderată) a clădirilor publice, a fost aprobat spre finanţare ieri, 23 noiembrie a.c., a anunţat Prefectura Suceava.

Valoarea proiectului de investiţii este de aproximativ 1 milion de euro, iar durata de implementare a acestuia va fi de 24 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

Proiectul presupune consolidarea seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Suceava, clădire situată în strada Petru Rareş nr. 70 din municipiul Suceava; suprafaţa construită propusă spre reabilitare este de 874 mp. Clădirea este în proprietatea statului şi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, prin Instituţia Prefectului.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că a primit „cu satisfacţie” vestea aprobării finanţării acestui proiect şi a felicitat public colectivul care, într-un timp extrem de scurt, a întocmit şi depus documentaţia necesară.

„În ceea ce ne priveşte, am întreprins toate diligenţele necesare şi am obţinut şi finanţarea pentru întocmirea documentaţiei DALI, contractul de servicii pentru proiectare fiind semnat în data de 22 noiembrie a.c. Echipa de implementare a fost constituită, prin urmare sunt create toate premisele ca acest proiect să demareze în următoarea perioadă.

Sunt convins că la finalizarea acestuia, acest proiect de reabilitare va conduce la realizarea unui sediu demn de mileniul III pentru Serviciul de Paşapoarte, un sediu care va oferi condiţii moderne şi decente atât pentru cetăţeni, cât şi pentru salariaţi” a declarat Alexandru Moldovan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: