Volei masculin, cadeţi

Echipa LPS CSS Suceava are doar o înfrângere în acest debut de campionat

Echipa de volei masculin a clubului LPS CSS Suceava a dovedit că are valoare în pofida faptului că în prima rundă a pierdut în faţa formaţiei din Topliţa, lidera clasamentului actual, căci, de atunci, sucevenii au câştigat toate partidele disputate în campionat.

Ultima „victimă” a grupării sucevene pregătite de antrenorul Bogdan Macsim a fost, la finele săptămânii trecute, LPS Piatra Neamţ, scorul fiind 3-0 pentru suceveni.

Din echipa LPS CSS Suceava fac parte jucătorii: Ioan Verciuc (căpitan), Alexandru Andruşca, Luca Ghiuţă, Cristian Răileanu, Eduard Cudlici, Ilie Daniliuc, Andrei Cojocar, Valeriu Verciuc, Adelin Găină, Tudor Istrate, Andrei Nemţoi şi Emanuel Cocîrlă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI