Senatorul PSD Ioan Stan:

În timp ce unii se laudă cu realizări în privinţa autostrăzilor, PSD chiar le face

> Ministerul Transporturilor menţine cadenţa pentru a deschide cât mai rapid şantiere de lucru pe Autostrada Moldovei, transmite parlamentarul sucevean

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, ieri, că în timp ce alţii se laudă cu aşa zisele lor realizări în privinţa autostrăzilor, „deşi nu au nicio competenţă sau vreun rol în realizarea acestora”, PSD chiar le face.

„Astfel, Ministerul Transporturilor reuşeşte să menţină cadenţa finalizării procedurilor pentru a deschide cât mai rapid şantierele de lucru pe Autostrada Moldovei. Drept urmare, întreg tronsonul Buzău-Focşani, de 83 de kilometri, va avea acelaşi constructor, respectiv compania românească UMB, care a câştigat licitaţia pentru toate sectoarele” arată Ioan Stan într-un comunicat de presă.

El a subliniat că obiectivul asumat de ministrul Transporturilor este ca până la finalul anului să fie finalizate licitaţiile şi desemnaţi câştigătorii pentru toate cele 13 secţiuni ale autostrăzii Moldovei.

„PSD consideră că racordarea Moldovei cu Bucureştiul, prin infrastructură rutieră la nivel de autostradă este de-o importanţă vitală pentru dezvoltarea economică a judeţelor din estul României, pentru atragerea de investiţii şi mai ales pentru oprirea exodului populaţiei. De aceea partidul nostru acordă prioritate maximă acestui proiect, îl susţine şi-l va sprijini total, atât la nivelul Ministerului Transporturilor, cât şi al Guvernului, în general” a precizat senatorul social-democrat sucevean.

El a menţionat că, de altfel, „activitatea intensă” de pe şantierele de infrastructură gestionate de Ministerul Transporturilor „se reflectă şi în dinamica statistică a lucrărilor de construcţii” şi că astfel construcţiile inginereşti au crescut cu 4,3% în iulie faţă de perioada similară a anului trecut.

„Acestea fiind spuse, suntem convinşi că datorită eforturilor susţinute ale ministrului Transporturilor şi a echipei ministeriale pe care o conduce, Autostrada Moldovei va fi realizată. Şi chiar dacă nu ştim să ne lăudăm aşa cum o fac unii dintre colegii de coaliţie, demonstrăm în schimb mereu, când suntem la guvernare, că ştim să facem. Iar faptele cântăresc mai mult în faţa oamenilor decât vorbele” a concluzionat senatorul Ioan Stan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI