După o întrevedere între cei doi primari

Municipiul Suceava se va înfrăţi Düsseldorf

> „Este o oportunitate pentru noi să ne înfrăţim cu un oraş important din Germania, cea mai mare ţară din Uniunea Europeană” arată Ion Lungu, primarul Sucevei

Ion Lungu, primarul Sucevei, a avut, cu prilejul unui „prânz de lucru”, o întrevedere cu Stephan Keller, primarul oraşului Düsseldorf din Germania.

Întâlnirea s-a consumat la hotelul „Balada” din Suceava, oficialul german fiind în drum spre Cernăuţi, Ucraina, în vederea semnării unui parteneriat de colaborare cu primăria oraşului din nordul Bucovinei.

„Am răspuns cu plăcere invitaţiei domnului primar Stephan Keller, din oraşul Düsseldorf, capitala landului Renania de Nord-Westfalia Germania” a spus edilul-şef sucevean.

Ion Lungu a declarat că i-a făcut oaspetelui german o prezentare a Sucevei şi, de asemenea, ţinând cont de faptul că municipiul Suceava este înfrăţit, la rându-i, cu oraşul Cernăuţi, Stephan Keller s-a arătat deosebit de încântat de ideea înfrăţirii capitalei de judeţ cu oraşul Düsseldorf.

„Urmează în perioada următoare să demarăm procedurile de înfrăţire cu oraşul. Este o oportunitate pentru noi să ne înfrăţim cu un oraş important din Germania, cea mai mare ţară din Uniunea Europeană” a reliefat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI