Municipiul Suceava

Inspecţie de la CNI la baza sportivă omologată UEFA şi pe terenul viitoarei săli polivalente

> „Este un amplasament ideal” a apreciat Manuela Pătrăşcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a făcut ieri, într-o conferinţă de presă, o informare cu privire la stadiul lucrărilor de amenajare a bazei sportive tip I, obiectiv aferent viitorului complex sportiv care va fi construit la ieşirea din reşedinţa de judeţ înspre Fălticeni.

Ion Lungu face acest demers după ce Manuela Pătrăşcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) a vizitat şantierul şi, totodată, a vizionat şi suprafaţa pe care va fi ridicată viitoarea sală polivalentă a Sucevei. În ceea ce priveşte primul obiectiv, în cauză este un „teren de fotbal standard, omologat UEFA”, cu dimensiuni de 105 de metri x 68 de metri, cu nocturnă şi tribună pentru 500 de spectatori.

„Se lucrează la amenajarea bazei sportive de tip I, realizată de Compania Naţională de Investiţii în Suceava. Doamna director a apreciat stadiul lucrărilor şi, de asemenea, spaţiul generos pentru realizarea sălii polivalente, afirmând că este un amplasament ideal pentru asemenea obiectiv cu posibilitate de acces, aproape de bulevardul principal şi de amenajare a unor parcări corespunzătoare” a precizat şeful municipalităţii sucevene.

Contractul pentru proiectarea şi construirea sălii polivalente din municipiul Suceava a fost semnat la jumătatea lunii iunie, durata acestuia fiind de 24 de luni, dintre care 4 luni pentru proiectare, iar 20 de luni pentru execuţia efectivă.

Sala polivalentă va fi ridicată la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, pe o suprafaţă desfăşurată de 28.530 mp, adiacentă străzii Iuliu Hossu, teren preluat de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă. Obiectivul va avea 5.000 de locuri pentru spectatori, lucrările fiind atribuite societăţii comerciale MIS Grup Bistriţa.

„Aşa cum se ştie, a fost semnat contractul pentru construcţia sălii polivalente şi se lucrează în prezent la partea de proiectare. În final vom avea un complex sportiv modern la Suceava” a evidenţiat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI