DRDP Iaşi a anunţat că îndepărtează pietrele ce blochează DN17B la Holda

> Traficul rămâne însă închis până la finalizarea lucrărilor de degajare a drumului

 Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a anunţat, ieri, că se lucrează la îndepărtarea pietrelor care blochează DN17B, între km 44+50 şi 44+220, pe raza localităţii Holda din judeţul Suceava.

„Menţionăm că traficul este închis pe acest sector până la finalizarea degajării drumului, aflată în derulare” arată sursa citată.

Într-un comunicat postat duminică, DRDP Iaşi informa că o echipă de specialişti de la DRDP Iaşi va fi prezentă luni, din nou, în teren, pentru a reevalua situaţia după ultimele zilele cu ploi abundente, urmând ca după aceasta să fie emis un punct de vedere tehnic către autorităţile publice sucevene.

„DRDP Iaşi este conştientă de importanţa acestui sector de drum şi de impactul pe care închiderea lui îl are pentru comunităţile din zonă. În acest sens, prin unităţile subordonate, a avut tot timpul o atitudine proactivă, prin mobilizarea de lucrători şi utilaje în zonă, concomitent cu demararea procedurilor de achiziţie a lucrărilor recomandate de expertul tehnic” se mai arată în comunicat.

Totodată, DRDP Iaşi a făcut apel la înţelegere din partea tuturor factorilor implicaţi, de a conştientiza că protejarea vieţilor omeneşti trebuie să aibă întâietate „în condiţiile în care ploile abundente din aceste zile constituie un factor agravant pentru desprinderea rocilor de dimensiuni mari de pe versant, cu risc pentru toţi cei care se află în perimetrul afectat”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: