Nou şef la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava

> Comisarul-şef Ionel Marian Pătraşcu va conduce instituţia în următoarele 3 luni

Comisarul-şef de poliţie Ionel Marian Pătraşcu va asigura în următoarele 3 luni conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava, a anunţat, ieri, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, prin ordin al prefectului Alexandru Modovan, începând de luni, 1 august a.c., comisarul-şef de poliţie Ionel Marian Pătraşcu a fost împuternicit pentru o perioadă de 3 luni să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef de serviciu la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Comisarul-şef Ionel Marian Pătraşcu şi-a desfăşurat în ultima perioadă activitatea profesională în cadrul Biroului Control din structura Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti.

Pătraşcu a fost anterior, timp de 16 ani, şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: