Diana Ross a încântat publicul de la Festivalul Glastonbury cu un recital ce a inclus numeroase cântece despre iubire

Cântăreaţa americană Diana Ross a electrizat atmosfera duminică, în ultima zi a Festivalului Glastonbury 2022, unde a susţinut un recital în cadrul secţiunii „Legende”, informează Reuters.

Purtând o ţinută strălucitoare, asortată cu o cunună din pene şi cercei în stil candelabru, Diana Ross şi-a început recitalul cu melodia „I’m Coming Out”. Cântăreaţa şi actriţa americană, care a vândut peste 100 de milioane de discuri în lumea întreagă, a cunoscut celebritatea în anii 1960 în timp ce cânta în trupa The Supremes, lansată de casa de discuri Motown, după care, în 1970, s-a lansat într-o carieră solo de mare succes. Mai multe melodii din repertoriul grupului The Supremes, precum „Baby Love”, „Stop! In the Name of Love” şi „You Can’t Hurry Love”, i-au încântat pe spectatorii prezenţi duminică la celebrul festival britanic. „Atât de multe cântece despre dragoste”, a spus cântăreaţa americană.

Diana Ross, în vârstă de 78 de ani, a fost desemnată cap de afiş al ediţiei din 2020 a Festivalului Glastonbury, însă evenimentul a fost anulat în acel an din cauza pandemiei de coronavirus, precum şi în 2021. „Mi-am păstrat puterile şi am fost hotărâtă să ajung aici, cu voi. Sunt atât de entuziasmată”, a declarat pe scenă legendara cântăreaţă americană.

Artista a mai interpretat şi „Thank You”, melodia care a dat titlul albumului înregistrat în perioada pandemiei şi care a fost lansată în noiembrie 2021. Unii spectatori care au urmărit recitalul la televizor au publicat comentarii online în care afirmau că legenda muzicii soul a abordat eronat câteva note muzicale din anumite cântece. Însă acest lucru nu a stricat nici pe departe atmosfera festivalului, iar piesele „Ain’t No Mountain High Enough” şi „I Will Survive” i-au electrizat pe spectatorii prezenţi în faţa scenei Pyramid.

Recitalul cântăreţei Diana Ross a avut loc după concertele susţinute la ediţiile anterioare de alte vedete de prim rang ale industriei muzicale, precum Dolly Parton, Lionel Richie şi Kylie Minogue, în segmentul de duminică după-amiază dedicat „Legendelor”, una dintre secţiunile care au atras de-a lungul anilor cei mai mulţi spectatori la Worthy Farm, locul în care se desfăşoară Festivalul Glastonbury.

Rapperul american Kendrick Lamar a cântat duminică seară în încheierea acestui festival din sud-vestul Angliei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI