Rădăuţi, primul municipiu din judeţ care iese din zona roşie

În judeţul Suceava erau, duminică, 670 de cazuri de infecţie cu COVID-19 în evoluţie.

În anterioarele 24 de ore au fost declarate vindecate de COVID 97 de persoane din judeţ, ridicând la 51.477 numărul sucevenilor vindecaţi de COVID-19 de la începutul pandemiei. Municipiul Rădăuţi, cu rata de infectare 2,34 la mie, era ieri primul municipiu care ieşea din zona roşie în valul cinci al pandemiei.

Conform distribuţiei cazurilor de COVID-19 pe unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din cele 114 UAT-uri ale judeţului, 19 nu aveau niciun caz, 19 aveau câte un caz în evoluţie, 52 – sub cinci, 14 – sub zece, iar 10 – peste zece cazuri în evoluţie.

Duminică se aflau în carantină 650 de persoane, 96 intrate în anterioarele 24 de ore, iar în izolare, în afara celor aflate în spitale, se aflau 781 de persoane, dintre care 89 intrate în anterioarele 24 de ore.

Numărul total de persoane testate până ieri în judeţ era 541.256, în anterioarele 24 de ore fiind testate 650 de persoane. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI