Gheorghe Flutur, mulţumit de prima impresie pe care a făcut-o noul ministru Daniel Cadariu

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat, joi, satisfacţia că propunerea organizaţiei liberale sucevene de ministru al IMM-urilor şi Turismului, senatorul Daniel Cadariu, a făcut o bună primă impresie în comisiile parlamentare în care a fost audiat.

„Am cuvinte de apreciere pentru prestaţia lui Daniel Cadariu în comisia de audieri. Foarte bine pregătit pe domeniile specifice postului, cunoaşte urgenţele. A subliniat măsurile de sprijin pentru IMM-uri şi sprijinul pentru sectorul HoReCa. A prezentat prioritatea introducerii tichetele de vacanţă, sprijinul pentru turism balnear şi pensiunile agroturistice” a explicat Flutur.

Preşedintele PNL Suceava a mai spus că Daniel Cadariu a avut un discurs coerent, de om bine pregătit:

„A fost o surpriză plăcută şi pentru mulţi dintre cei care se aşteptau să vadă şi stângăcii specifice debutului. Nu a fost aşa”.

Gheorghe Flutur a apreciat şi faptul că noul ministru vrea să extindă proiecte de promovare turistică realizate în Bucovina la nivel naţional.

„Am fost mândru şi emoţionat când am văzut că vorbeşte de brandul Bucovina, de marile proiecte pe turism, «Crăciun în Bucovina», «Paştele în Bucovina», «Pelerin în Bucovina», «Hai în Bucovina» şi faptul că îşi propune să extindă acest gen de proiecte la nivel naţional” a spus Flutur.

El i-a urat succes noului ministru. „Bravo şi succes, Daniel Cadariu. Suceava şi Bucovina aşteaptă mult de la tine!” a transmis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: